my blog is my life

welcome 2 my blog k? klau x sukee blahh k?bodo if u want 2 follow juz do it ...i appreciate about that ;) kbhaii

Thursday, 2 February 2012

Merentas desa

Hai reader , esok sekolah aku ada buat merentas desa dekat Taman Tasik Taiping , yeah baby , ta sekolah , haha . Hari Taipusam nanti birthday abah aku .. Happy birthday Dad , haha , arey tu kami dah beli kasut , sekarang kami nak cadang nak beli jam , ta tau la jam ap , Rolex ? mahal tu . Haha . Sekolah aku cuti 2 hari , boley la dari ta cuti langsung kan ? . Korang cuti sekolah bila ? Esok aku nak bawak camera nak tangkap gmbr haha . Sori lama ta update post sebab busy gila , okayh , thanks for readiing guys :D

No comments:

Post a Comment