my blog is my life

welcome 2 my blog k? klau x sukee blahh k?bodo if u want 2 follow juz do it ...i appreciate about that ;) kbhaii

Thursday, 2 February 2012

Merentas desa

Hai reader , esok sekolah aku ada buat merentas desa dekat Taman Tasik Taiping , yeah baby , ta sekolah , haha . Hari Taipusam nanti birthday abah aku .. Happy birthday Dad , haha , arey tu kami dah beli kasut , sekarang kami nak cadang nak beli jam , ta tau la jam ap , Rolex ? mahal tu . Haha . Sekolah aku cuti 2 hari , boley la dari ta cuti langsung kan ? . Korang cuti sekolah bila ? Esok aku nak bawak camera nak tangkap gmbr haha . Sori lama ta update post sebab busy gila , okayh , thanks for readiing guys :D

Thursday, 6 October 2011

library :DD

haish,sabtu nie kena pegi library sbb nk siapkan folio SEJ n SVK ,hmm ak ajk ngn kwn :) aku akn bwk kamera ak (olympus ) n pkai bajuu SUPERMAN , lps dh siap sume, ak ngn kwn lepak kt LAKE GARDEN sbb nk take photo jp haha (bodo) sab2 lps ak terjmpa kwn tadika ak SOLEHAH HAMID,dulu dia kwn baik ak dn dia HYPERACTIVW AK CKP haha BOBOI READER :DD

Tuesday, 27 September 2011

Monday, 22 August 2011

facebook cam F*C*K =="

adakah keadaan aku same dgn u'oL sume ?
abg aku kataa nihh sume disebabkan virus pesbukk tu !
alaa yang kat IM ''Hi How Are You?"blablabla .
bodokaliganda bole ?
sampai pesbukk tak bole ON ><
or Mark Zuberge tnga update ??#betul ke ku eja name jantan tu .
fed up siaa pesbukk tu takbole ON .
tu aku dah anggap macam nyawa akuu tauu takkk !
dalaa , aku baru balek dr rawatan RUKYAH nih .
sape yang tak tauu RUKYAH tu ape ,
search kat mane-2 .
kbaii , wanna shower ! :)

Friday, 19 August 2011

EXAM RESULT :)

huhuhu..,arey nie ak dpt result exam!!! DISSAPOINTED GILE ARR..,;( mk ak mrh sbb dpt result cmnie (sabar)


subject yg ambil bahagian 
BAHASA MELAYU :67%
BAHASA INGGERIS :67%
MATHEMATIC :30%
KH:80%
SAINS:70%
GEOGRAFI:74%
AGAMA:74%
SEJARAH:66%